Entreprenørarbejde

​Entreprenør – Entreprenørfirma – Entreprenørarbejde på hele Fyn

​Entreprenørarbejde er en tillidssag. Ting som økonomi, myndighedsspørgsmål, materialevalg og tid er ofte de spørgsmål som vi møder. Hos Kurt Frandsen og Søn A/S stiller vi gerne vores entreprenør erfaring og ekspertise til rådighed for at vejlede dig bedst muligt.

Vi udfører større og mindre entreprenør opgaver, for både private og offentlige. Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top og at du som kunde oplever en god service med klare aftaler indenfor entreprenørarbejdet.

​Hos Kurt Frandsen og Søn A/S på Fyn har vi mange års erfaring inden for entreprenør branchen og vi har igennem årene løst mange forskellige entreprenør opgaver.

Kloakarbejde er en stor del af vores entreprenørarbejde, ved nye som gamle bygninger.

Vi udfører også nedgravninger og meget mere.

​Ved huskøb kan vi anbefale at udføre en af kloaksystemet. Vi giver en oversigt over afløb anlæggets tilstand, så I undgår overraskelser med afløbssystemet, efter hushandel.

Vores medarbejdere har en mange års entreprenør erfaring bag sig og kan derfor både udføre jobbet og give professionel rådgivning. Står du og mangler en entreprenør til jordarbejde, kloakarbejde, belægning eller lign., er du meget velkommen til at kontakte Kurt Frandsen og Søn A/S for nærmere information.

Med venlig hilsen

Kurt Frandsen og Søn A/S (Fyn)