Vejarbejde

​Vejarbejde

​Som entreprenør varetager vi hos Kurt Frandsen og Søn A/S mange forskellige opgaver inden for vejarbejde. Så skal der anlægges nye fortove, udstykkes til parceller eller udføres kloakering i forbindelse med nye kommunale vejanlæg, er vi de rette at kontakte.

Vi udfører især mange opgaver inden for:

  • ​​Udstykning af parceller
  • Ny belægning
  • Etablering af nyt vejanlæg
  • ​Fortovsarbejder
  • ​P-pladsanlæg
  • Asfaltbelægning og slidlag

Uanset hvilken form for vejarbejde der er tale om, sørger vi for løsninger og resultater i højeste kvalitet. Vores dygtige medarbejdere har alle mange års erfaring i faget og arbejder grundigt og effektivt, hvad end der er tale om en mindre eller større opgave.

Helhedsløsninger

Vi tilbyder altid komplette helhedsløsninger inden for vejarbejde. Det betyder, at vi gerne varetager alt arbejdet fra start til slut, hvor vi eksempelvis kan stå for både en eventuel indledende terrænregulering, nedgravning af kabler og rør, bundsikring og belægning – selvfølgelig alt efter, hvilken type opgave det drejer sig om.

Vi er kvalitetsbevidste og benytter miljøvenlige materialer, moderne teknikker og et altid opdateret materiel og udstyr, når vi udfører vejarbejde.

Vejarbejde til tiden

Med vores mangeårige erfaring på området har vi den nødvendige ekspertise til at tackle eventuelle problemer og udfordringer, der kan opstå i forbindelse med vejarbejdet. Ligeledes er vi klar over, at vejarbejde er en længere proces, der ofte involverer flere faggrupper, hvorfor overholdelse af tidsplaner er et vigtigt element i arbejdet. Vi leverer altid til aftalt tid og pris og sørger for, at processen glider så problemfri som muligt.

Kontakt os gerne på telefon 40 33 80 39, hvis du søger en professionel entreprenør og samarbejdspartner inden for vejarbejde.