Kloak

​Alle former for kloakarbejde

En af vores hovedkompetencer hos Kurt Frandsen og Søn A/S er kloakarbejde, og med en moderne og alsidig maskinpark har vi kapaciteten og materiellet til at udføre en lang række opgaver inden for kloakering og nyanlæg af kloakker.

Som autoriseret kloakmester varetager vi alle opgavetyper inden for kloakarbejde og kan blandt andet tilbyde:

  • ​Nyanlæg og nyinstalaltioner
  • ​Reparationer og skader på kloak
  • ​Vedligeholdelse
  • Udvidelse af kloaknet
  • Nedlægning af dræn

Kloakarbejde til privat og erhverv
Vi udfører såvel mindre som større opgaver inden for kloakarbejde og servicerer både private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner, uanset hvad opgaverne byder på.

Er der tale om et akut problem, rykker vi naturligvis hurtigt ud og sørger for en sikker og holdbar udbedring af skaden.

Kvalitet frem for alt

Vi er en virksomhed med stolte traditioner om et godt håndværk og en høj service. Vi har eksisteret i mere end 40 år og kører nu på 3. generation i familien. Det er et tegn på en sund virksomhed, der forstår at sætte kunderne i centrum og levere tilfredsstillende resultater og løsninger i højeste kvalitet – og det er vi stolte af!

Dette gælder også, når det drejer sig om kloakarbejde. Al kloakering kræver autorisation og en stor ekspertise og viden på området. Med os som din professionelle samarbejdspartner inden for kloakarbejde er du ikke blot garanteret en autoriseret kloakmester, men en erfaren fagperson, der sikrer et kvalitetssikkert arbejde fra start til slut, og som kan rådgive dig i de forskellige løsninger.

Vi dækker hele Fyn

Vi dækker hele Sydfyn og det meste af Fyn, så søger du en ekspert til at varetage dit kloakarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte Kurt Frandsen og Søn A/S på telefon 40 33 80 39 for et uforpligtende tilbud på din opgave.